dé detacheerder in de zorg


TMI is dé detacheerder in de Zorg en detacheert en bemiddelt verpleegkundigen en paramedici.

Lijkt het jou leuk om in verschillende omgevingen te werken? Met verschillende werkwijzen, arbeidsculturen en mensen te maken krijgen? Wil jij weer echt met je vak bezig zijn en ben je daarnaast flexibel? Dan zoeken wij jou!

TMI nieuwsbrief

Wil je een e-mail ontvangen zodra er nieuwe opdrachten toegevoegd zijn? Vul dan hieronder je emailadres in.

Kom jij werken in Zwitserland?


Lijkt het je leuk een periode in het buitenland te werken in een prachtige omgeving met zeer goede arbeidsvoorwaarden? Grijp dan nu je kans en kom werken in Zwitserland!
 
Werken in Zwitserland, een leuke uitdaging voor jou!
Een periode wonen en werken in Zwitserland biedt jou tal van mogelijkheden en voorzieningen.

Klik hier voor alle voorwaarden en verdere informatie over werken in Zwiterland. 
 

TMI zoekt oproepkrachten in de zorg

Sluit een 0-urencontract af een spaar voor leuke cadeaus


Sluit nu een 0-urencontract af bij TMI en spaar bij iedere dienst die je werkt automatisch en gratis voor leuke cadeaus! In onze eigen webshop kun je kiezen uit bioscoopbonnen, uitjes, hotelovernachtingen en zelfs weekendjes weg! Hoe meer diensten je draait, hoe meer je spaart en hoe groter de cadeaus. Schrijf je in als oproepkracht.

BIG herregistratie

Ben je verpleegkundige en heb je jouw diploma behaald vóór 1 januari 2009 en sta je ingeschreven in het BIG-register? Dan moet je op 1 januari 2014 geherregistreerd zijn. Als je voor 31 december een complete aanvraag indient en betaalt, word je niet automatisch doorgehaald en kun je dus gewoon door werken als verpleegkundige. V&VN meldt dit in antwoord op veel vragen van leden. Lees hier meer over de herregistratie.

Zoek naar vacatures

Hier kan je zoeken naar de vacature die het best bij jou aansluit:
Digitaal leren

Naast trainingen voor voorbehouden handelingen en bevoegd/bekwaamheid bieden wij sinds 2011 ook voor alle (gespecialiseerd) verpleegkundigen werkzaam bij TMI Leerstation Zorg aan. Een effectieve manier om je kennis bij te spijkeren én accreditatiepunten te behalen!Digitaal Leren »

Meld je aan

*
*
*
*
Upload:
 Security code


Beschikbaarheid doorgeven Ambulancemedewerkers

Het doorgeven van je beschikbaarheid kan online: beschikbaarheid doorgeven

Deze mogelijkheid is uitsluitend bedoeld voor Ambulancemedewerkers met een 0-urencontract. Overige 0-urencontractanten kunnen hun beschikbaarheid doorgeven via ons Intranet. Heb je nog geen o-urencontract bij TMI, maar wil je wel regelmatig bijverdienen in de zorg? Schrijf je dan direct in al 0-urencontractant bij TMI.

TMI  |  Sierplein 75  |  1065 LN  |  Amsterdam  |  T 020 717 35 27  |  F 020 615 51 10  |  KvK Amsterdam 34166508