Dinsdagavond 18 september organiseert TMI voor de zesde maal een informatieavond voor basisartsen. Kom jij als ANIOS de avond bijwonen om alles te weten te komen over de mogelijkheden in binnen- en buitenland?


Dinsdagavond 18 september
19.30 tot 21.30 uur
Vineyard, Atoomweg 63, Lage Weide, Utrecht


Wat kan je verwachten?

Wij hebben ook voor deze avond weer een interessant programma voor je samengesteld, waar jij als basisarts alles te weten komt over de mogelijkheden die TMI je te bieden heeft in binnen- en buitenland. Consultants geven deze avond korte presentaties over de verschillende vakgebieden in de zorg. Zo worden o.a. de vakgebieden Anesthesie, Sociaal Medische Advisering en Jeugdgezondheidszorg behandeld. Het gedeelte van de presentatie Anesthesie wordt verzorgd door een AIOS Anesthesie die via TMI als ANIOS Anesthesie is begonnen. Mede hierdoor is hij nu succesvol doorgestroomd naar de opleiding. Ben jij die Anesthesioloog in Spé? Dan is dit zeker de moeite waard. Voor het vakgebied Jeugdgezondheidszorg zal ook een arts JGZ aanwezig zijn. Daarnaast zal een medisch adviseur van het CBR je meenemen in het vakgebied Medische Advisering.

Ook besteden we ruime aandacht aan werken als arts in het buitenland. Onze consultant voor de Duitse arbeidsmarkt zal een presentatie verzorgen over “werken en leven als AIOS in Duitsland”. Wil je tijdelijk aan de slag in Suriname of in Caribisch Nederland, bijvoorbeeld op Aruba of Bonaire? Ook dan is deze avond zeer geschikt voor jou. Om dit moment heeft TMI diverse mogelijkheden die op de informatieavond uitvoering besproken worden.

Aan het einde van de avond is er voldoende tijd gereserveerd om aanvullende informatie in te winnen bij één van de consultants of artsen. Vergeet ook niet om je CV mee te nemen! Tijdens deze avond zullen diverse recruiters aanwezig zijn, die graag een CV check met je uitvoeren.

Interesse?

Voor deze informatieavond is een maximum van 30 plaatsen beschikbaar. Reageer dan ook snel als je erbij wilt zijn!  Inschrijven voor de informatieavond kan via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over de informatieavond?

Neem dan contact op met Gerwin Grootoonk, consultant artsen & specialisten:

gerwin@tmi-interim.nl
06-41512337

Gerwin Grootoonk consultant artsenOf neem contact op met Martijn de Vette, recruiter artsen & specialisten:

martijn@tmi-interim.nl
06-21103891

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.