TMI presenteert meerdere informatieavonden voor helpende(+), verzorgende IG en (wijk)verpleegkundigen.
Maandag 30 september in Amsterdam, maandag 28 oktober in Veenendaal en maandag 25 november in Eindhoven

Zoek jij als verpleegkundige of verzorgende IG een nieuwe, uitdagende baan en heb je al enige werkervaring binnen de VVT? Dan heeft TMI je vele mogelijkheden te bieden! Op maandag 30 september in Amsterdam, maandag 28 oktober in Veenendaal en maandag 25 november in Eindhoven organiseren wij een informatieavond om jou te voorzien van al deze informatie. Een TMI Accountmanager verzorgt deze avond een presentatie over het detacheren via TMI en bespreekt de voor- en nadelen, maar ook bespreken we tijdens deze avond graag jouw wensen en behoeften!

Datum:

  • Maandag 30 september in Amsterdam
  • Maandag 28 oktober in Veenendaal
  • Maandag 25 november in Eindhoven

Tijd en locatie:

Meer informatie volgt!

Aanmelden

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg en helpende(+), verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige bent. Wil jij graag bij de informatieavond VVT aanwezig zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Er is een ruim aantal plekken beschikbaar, maar hoe eerder jij je aanmeldt hoe meer je verzekerd bent van een plek. Dus wacht zeker niet al te lang met aanmelden en meld je vandaag nog aan!

Vragen over de informatieavond?

Neem dan contact op met Davine Munch, Senior Accountmanager VVT:

davine@tmi-interim.nl
06-46 19 04 61Of neem contact op met Marieke den Baas, Accountmanager VVT:

marieke.den.baas@tmi-interim.nl
06 – 21 70 89 21Of neem contact op met André Herveille, Accountmanager VVT:

andre@tmi-interim.nl
06 – 28 49 90 34

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.