Na eerdere succesvolle informatieavonden, organiseren wij op donderdag 6 juni een informatieborrel waar je op informele wijze persoonlijk advies en informatie kan inwinnen over werken in Zwitserland!

Datum: donderdag 6 juni a.s.
Tijd: 18:00 tot 21.00 uur
Locatie: Café Zurich, Mercatorplein 2, Amsterdam

Gelieve je in te schrijven voor deze avond zodat we het aantal te verwachten mensen goed in kaart kunnen brengen. 

Wat kan je verwachten?

Graag gaan we onder het genot van een drankje en een hapje vrijblijvend met je in gesprek over jouw wensen en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden in Zwitserland.

Mogelijkheden en advies
De Zwitserland accountmanagers van TMI lichten toe welke functies er op dit moment beschikbaar zijn en welke rol wij hierin voor je kunnen spelen. Buiten het werk om, onderga je natuurlijk een veel grotere stap als je gaat werken in het buitenland. Hierover zal je vanzelfsprekend veel vragen hebben. Hoe lang kan ik werken in Zwitserland? Over welk taalniveau Duits dien ik te beschikken? Hoe kom ik aan woonruimte? Kan mijn gezin mee verhuizen? Deze en andere belangrijke bijkomende vragen beantwoorden we uiteraard ook graag tijdens deze avond!

Ervaringsdeskundige
Tijdens deze avond is er ook een ervaringsdeskundige aanwezig die via TMI drie jaar in Zwitserland heeft gewerkt. Deze vertelt je alles over persoonlijke (werk)ervaringen in Zwitserland en hoe de weg er naar toe verliep.

Inschrijven

Wil je meer weten over werken in Zwitserland via TMI en heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze informele en vrijblijvende informatieborrel? Schrijf je dan via onderstaand formulier in!

Vacatures voor verpleegkundigen in Zwitserland

Vacatures voor paramedici in Zwitserland

Vacatures voor artsen & specialisten in Zwitserland

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.