Informatieborrel Zwitserland

Werken in een prachtige en levendige omgeving waar je dankzij een lagere werkdruk patiënten de kwaliteit kan beiden die ze verwachten? En ook nog eens tegen een salaris dat netto aanzienlijk hoger ligt dan in Nederland? Kom dan naar de informatieborrel voor Zwitserland en ga in gesprek over de mogelijkheden we jou kunnen bieden!

Let op: inschrijven voor deze avond kan onderaan deze pagina.

Ben je na een aantal jaren in de Nederlandse zorg te hebben gewerkt toe aan een uitdagend vervolg in je carrière? Of heb je reeds je opleiding Verpleegkunde, Anesthesie of Operatiemedewerker afgerond en wil je jouw horizon letterlijk verbreden tot over de grens? Dan ben je bij TMI aan het juiste adres! 

Kom naar onze informatieborrel voor werken in Zwitserland op donderdag 22 februari om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij jou in dit prachtige land kunnen bieden!

  • Donderdag 22 februari a.s.
  • 18:00 tot 21.00 uur
  • Café Zurich, mercatorplein 2, 1057 CB Amsterdam

Wat kan je verwachten?

Graag gaan we tijdens deze borrel onder het genot van een drankje en een hapje op een vrijblijvende manier met jou in gesprek over jouw wensen, competenties/vaardigheden en de mogelijkheden die we jouw kunnen bieden in Zwitserland.

Mogelijkheden en advies
De Zwitserland accountmanagers van TMI lichten toe welke functies er op dit moment beschikbaar zijn, wat je kunt verwachten als je voor één van deze functies wilt gaan en welke rol wij hierin voor je kunnen spelen. 

Ervaringsdeskundige
Tijdens deze avond is er een operatieassistent aanwezig die via TMI drie jaar in Zwitserland heeft gewerkt. Zij kan alles vertellen over haar persoonlijke (werk)ervaringen in Zwitserland en hoe de weg er naar toe verliep.

Wat komt er nog meer kijken als je gaat werken in het buitenland?
Buiten het werk om, onderga je natuurlijk een veel grotere stap als je gaat werken in het buitenland. Hierover zal je vanzelfsprekend veel vragen hebben. Hoe lang kan ik minimaal (of maximaal) werken in Zwitserland? Over welk taalniveau Duits dien ik te beschikken? Hoe kom ik aan woonruimte? Kan mijn gezin mee verhuizen? Heb ik een werkvergunning nodig? Dien ik me in te schrijven als inwoner? Hoe werkt het Zwitserse belastingstelsel? Deze en andere belangrijke bijkomende beantwoorden we uiteraard ook graag tijdens deze avond!

Interesse? Meld je aan!

Ook al kan je tijdens deze avond vrijblijvend in- en uitlopen, we horen graag of je aanwezig bent zodat we zeker weten dat er voldoende animo is om de avond door te laten gaan! Inschrijven voor de informatieavond kan via onderstaand formulier.


Nikki ging je voor en werkt nu via TMI in Zwitserland

Alvast horen hoe Nikki kwam te werken in Zwitserland? In onderstaande video vertelt ze hoe TMI hielp haar Zwitserland droom waar te maken!

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen