Engeland

Lijkt het je leuk om een periode in Engeland te werken? Dan ben je bij TMI aan het juiste adres. Op deze pagina lees je alles over werken in Engeland!

Werken in het Verenigd Koninkrijk

De hoge kwaliteit van de zorg en de goede bereikbaarheid, maken het Verenigd Koninkrijk een populaire bestemming voor Nederlandse zorgprofessionals. Voor jou als (pas) afgestudeerde verpleegkundige de kans om werkervaring op te doen in een internationale omgeving. Of je nou in het binnenland wil werken of in het bruisende Manchester, er is altijd een passende vacature.

De opdrachtduur is van minimaal een jaar, tot onbepaalde tijd. Wil jij graag aan het werk in het Verenigd Koninkrijk? Laat je CV achter en wij nemen spoedig contact met je op!

Werken in het Verenigd Koninkrijk? TMI vindt voor jou een passende baan in de zorg.

   TMI: even voorstellen

   Als dé detacheerder in de zorg, bemiddelen wij verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten nu ook naar het Verenigd Koninkrijk. Ons enthousiaste team helpt jou van A tot Z om daar aan de slag te gaan. Met onze kennis en jarenlange ervaring werken wij samen met instellingen die in het Verenigd Koninkrijk gevestigd zijn. Ons doel is om jou te ontzorgen, te begeleiden en een onvergetelijke internationale ervaring rijker te maken.

   De gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk

   Met ruim 64 miljoen inwoners, behoort het VK tot de grootste landen van Europa qua inwoneraantal. Als één van de oprichters van de NAVO en de EU, is het VK een belangrijke speler op het internationaal toneel. Dat komt onder meer uit het feit dat het land een overblijfsel is van het grootste rijk dat ooit bestaan heeft: Het Britse Rijk (British Empire).

   De Gezondheidszorg in the Verenigd Koninkrijk wordt georganiseerd door de NHS (National Health Service). De NHS is opgericht met als doel dat iedereen in het land, ongeacht zijn of haar vermogen, recht heeft op dezelfde zorg. De NHS is toegankelijk voor alle inwoners van het VK.

   De NHS is werkgever van 1,6 miljoen mensen. Hiermee is de NHS een van de grootste zorginstellingen ter wereld. Deze grote getallen hebben ook invloed op de wachttijden. Sommige inwoners kiezen daarom voor een private zorgverzekering, wat hen toegang geeft tot privé ziekenhuizen. In vergelijking met de NHS zijn daar de wachttijden korter. 

   Internationale werkervaring opdoen

   Internationale werkervaring opdoen

   Werken in de NHS ziekenhuizen van het Verenigd Koninkrijk. Internationale ervaring opdoen, maar toch niet ver van huis zijn!

   Het verbeteren van je Engels

   Het verbeteren van je Engels

   De ideale mogelijkheid om je Engels te perfectioneren.

   Indrukwekkende steden en prachtige landschappen

   Indrukwekkende steden en prachtige landschappen

   Wonen in een bruisende metropool, in een authentieke stad of in het groene binnenland

   Kennismakingsgesprek

   Als jij interesse hebt in het werken in Engeland gaan wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin we alle mogelijkheden bespreken. Het kennismakingsgesprek vindt plaats op het hoofdkantoor van TMI in Amsterdam. Het gesprek heeft als belangrijk doel om elkaar beter te leren kennen. Hierdoor worden wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden inzichtelijk. Tijdens dit gesprek wordt ook beoordeeld of je aan de benodigde voorwaarden voldoet, zoals een afgeronde opleiding in het vereiste specialisme en voldoende kennis van de Engelse taal. Verder wordt tijdens dit gesprek de sollicitatieprocedure uitgelegd en worden de arbeidsvoorwaarden besproken.

   “Werken in Engeland is zeker aan te raden wanneer je pas bent afgestudeerd! Het is een sprong in het diepe, maar super leerzaam! Ik heb enorm veel zelfvertrouwen in mijn werk gekregen en je leert extreem goed je tijd in te plannen. Je wordt hier goed klaargestoomd voor het Nederlandse werkveld!”

   Tetske.jpg

   Tetske Ekhart

   Klik hier om de gehele testimonial van Tetske te lezen.

    

   Hebben we je interesse gewekt? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken! 

   of

   Neem direct contact met ons op

   Merve Yilmaz
   Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen