Flexbureau

Werken op 0-uren basis, wat houdt dat nou precies in? En hoe zit dat met Harten Sparen? Lees hier meer over werken bij het Flexbureau van TMI.

Wat houdt een 0-urencontract in?

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan. Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

Als je werkt via het Flexbureau geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Je hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Het Flexbureau stuurt je geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf de beslissing kunt nemen of je je inschrijft voor een losse dienst.

Hoe werkt Harten Sparen?

Bij iedere dienst die je werkt via het TMI Flexbureau ontvang je één hart, dat gelijk staat aan één euro. Je gespaarde hartensaldo kun je opvragen door een mail te sturen naar flex@tmi-interim.nl. Wil je je harten laten uitkeren? Dan kun je via het Flexbureau je gespaarde harten inwisselen tegen een Bol.com bon, waarmee je online uit een groot assortiment aan producten en belevenissen kunt kiezen!

Extra harten sparen

Bij iedere 50 harten krijg je 10 bonusharten. Daarnaast vinden er in de zomermaanden regelmatig acties plaats waarmee je extra harten kunt verdienen. Zo spaar je extra snel voor jouw favoriete cadeau!

Voorwaarden spaarprogramma

  • ¤     Het Harten Sparen systeem is alleen bedoeld voor flexers. Collega's in vaste dienst van TMI die daarnaast een        losse dienst werken hebben geen recht op de harten.
  • ¤     ZZP'ers maken geen aanspraak op de harten. 
  • ¤     Je krijgt voor iedere gewerkte dienst één hart, aangevuld met bonusharten indien van toepassing zoals 
  •        beschreven onder het kopje 'extra harten sparen'.
  • ¤     De harten zijn niet inwisselbaar voor geld, enkel voor een Bol.com bon.
  • ¤     Je harten blijven onbeperkt geldig.
  • ¤     Je ontvangt een startpremie van 10 harten na je eerste gewerkte dienst.
  • ¤     Je gespaarde saldo is verzilverbaar vanaf 20 harten. 

Ben je geïnteresseerd in een 0-uren contract bij TMI? Vul het aanmeldformulier in en wij informeren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Klik hier om je aan te melden >>

Ben je benieuwd de gezichten achter het Flexbureau? In de rubriek 'Kantoor in beeld' van het personeelsblad van TMI, de InTiMI, maakten we kennis met deze afdeling. Lees het artikel hier!

Hebben wij je interesse gewekt?

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen