Nederland

Even voorstellen

Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau in de Zorg. Inmiddels hebben we naast Nederland ook vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Suriname en Curaçao. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland, waar we ondertussen de grootste detacheerder in de Zorg zijn. Ons netwerk van bijna 200 ziekenhuizen en klinieken binnen Nederland biedt jou een groot aantal mogelijkheden!

Groot netwerk

Groot netwerk

Ons netwerk van 200 ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen biedt jou talloze mogelijkheden! We bespreken graag jouw wensen om zo de beste match te kunnen maken. 

Veel afwisselende ervaring opdoen

Veel afwisselende ervaring opdoen

Doordat je op diverse werkplekken aan de slag gaan doe je veel afwisselende werkervaring op, en ontwikkel je jezelf snel tot een ervaren, allround zorgprofessional.

Detacheren en Flexwerken

Detacheren en Flexwerken

Naast detacheren is het ook mogelijk om te werken via het TMI Flexbureau, waarbij je op 0-uren basis losse diensten kunt kiezen en daarmee de vrijheid hebt om zelf je rooster in te plannen!

Werken via TMI

Er zijn diverse mogelijkheden om in dienst te treden bij TMI. Zo kun je kiezen voor:

* Detacheren >>

* Bemiddelen >>

* Flexwerken >>

Het voordeel van werken bij TMI is dat je bemiddeld wordt door echte specialisten. Wij hebben voor elke regio een team van recruiters, accountmanagers en binnendienstmedewerkers klaar staan om jou te begeleiden en ondersteunen! We bieden je altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers in Nederland. Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zo is het salaris bovengemiddeld! 

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen