Training Fysieke Weerbaarheid

Agressie in de zorg, veel collega's krijgen er tijdens hun werk helaas mee te maken. Hoe ga je hier het best mee om? Je leert het tijdens deze training agressiepreventie!

Training Fysieke Weerbaarheid

TMI biedt jou de training Fysieke Weerkbaarheid aan, maar wat doet TMI nou eigenlijk? TMI is dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Suriname en in het Midden-Ooste.

Wat ga je doen tijdens deze training?

Tijdens de Fysieke Weerbaarheid training leer je om te gaan met agressie tijdens je werk. Hoe kan je agressie tijdens je werk zoveel mogelijk voorkomen? En wanneer een patiënt agressief gedrag vertoont, hoe ga je hier dan het beste mee om? 

De agressie (preventie) training wordt verzorgd door Sine Dubio Consultancy. De training bevat theoretische en praktische componenten, gebaseerd op praktijksituaties van deelnemers. Daarom graag gemakkelijk zittende kleding dragen. Deze training is volledig gebaseerd op de principes van de internationaal geregistreerde RADAR- en CFB-methode. Vele collega's in verschillende landen hebben deze training de afgelopen 25 jaar gevolgd. Evaluaties ervan zijn zeer positief!

Doelen

Tijdens de training agressiepreventie leer je onder andere:

  • - Preventie bij situaties waar nog geen sprake is van agressie/geweld;
  • - De-escalatie wanneer agressie en geweld dreigen;
  • - Begrenzen van dreigende verbale en fysieke agressie;
  • - Beëindigen van geweld. 

Geplande data

  1. Nog niet bekend. 

Ben jij in dienst bij TMI?

De training Medisch Rekenen is een vrijwillige scholing, voor het bijwonen van de scholing wordt een kleine bijdrage gevraagd. Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen