Vacatures kantoor

Het hoofdkantoor van TMI is gevestigd in Amsterdam. We zoeken regelmatig nieuwe collega's om ons team te versterken!

Werken op het TMI hoofdkantoor in Amsterdam

Aan het Sierplein in Amsterdam Nieuw-West, nabij station Lelylaan, is het hoofdkantoor van TMI gevestigd. Op ons kantoor werken ruim zestig gedreven collega's om de dagelijkse gang van zaken binnen TMI tot een succes te maken. Wegens groei zoeken wij regelmatig enthousiast talent om ons team te versterken! Heb jij interesse om ook op het TMI kantoor aan de slag te gaan? Bekijk dan hieronder of er momenteel een interessante functie voor jou open staat!

HR Adviseur

Enthousiaste Operationele HR adviseur gezocht voor ons gezellige HR team in Amsterdam. Interesse? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!

Medewerker Salarisadministratie & Finance

Houd jij aanpakken? Ben je flexibel, ambitieus en werk je zorgvuldig? En heb jij al enkele jaren financieel administratieve ervaring? Dan zijn wij op zoek naar!

Recruiter Antillen

Enthousiaste recruiter gezocht voor ons succesvolle Antillenteam! Wil jij zorgprofessionals bemiddelen naar hun (tijdelijke) droomfunctie op Aruba, Bonaire & Curaçao? Lees dan snel verder!

Waarom werken bij TMI?

TMI is dé detacheerder in de Zorg. Wij detacheren en bemiddelen zorgpersoneel op zowel nationaal als internationaal vlak. Met een persoonlijke benadering en een no nonsense communicatie bieden wij ziekenhuizen en verwante instellingen uitkomst bij (tijdelijke) personele tekorten. De voertaal op het hoofdkantoor is Nederlands, maar in veel functies werk je ook samen met internationale collega's en klanten. 

We zijn een professionele organisatie met een prettige, informele sfeer. TMI heeft een platte organisatiestructuur, de communicatielijnen zijn kort en er is dan ook veel vrijheid om jouw ideeën op tafel te leggen en deze toe te laten passen! We werken allen hard om continue te blijven groeien, maar daartegenover wordt er veel gedaan aan een goede werksfeer en onderlinge binding. Zo vindt er elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel plaats, hebben we regelmatig regioborrels door het land en organiseren we geregeld leuke personeelsuitjes. Elke zomer zeilen we bijvoorbeeld met een groep van zo'n honderd collega's op een grote driemastklipper en we spelen jaarlijks graag een potje volleybal op het strand. Ook lunchen we dagelijks samen en worden er intern movienights georganiseerd. 

Voel jij je aangesproken door deze omschrijving van onze dynamische, ambitieuze maar ook vooral gezellige organisatie? Bekijk dan snel bovenstaande vacatures of daar een functie tussen staat die bij jou past en reageer vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen