Ambulance

Vacatures voor ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs en meldkamercentralisten in binnen- en buitenland. Ook biedt TMI opleidingsplekken voor ambulanceverpleegkundigen en meldkamercentralisten!

Werken in Nederland

De Ambulancetak is een groot en belangrijk onderdeel van TMI. Gezien deze tak nog steeds groeiende is zoeken wij continue gediplomeerd ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs en meldkamercentralisten door heel Nederland! Interesse? 

Bekijk hier de vacatures voor ambulanceverpleegkundigen >>

Bekijk hier de vacatures voor ambulancechauffeurs >> 

Bekijk hier de vacatures voor meldkamercentralisten >> 

Opleidingsplekken

In samenwerking met Ambulance Amsterdam, RAV Utrecht en RAV Hollands Midden bieden wij ook opleidingsplekken! Zo is het mogelijk om de opleiding te volgen tot ambulanceverpleegkundige en tot meldkamercentralist. 

Ben jij gediplomeerd spoedeisende hulp verpleegkundige, intensive care verpleegkundige of anesthesiemedewerker met verpleegkundige achtergrond? En droom jij ervan om je verder te specialiseren tot ambulanceverpleegkundige? Dan bieden wij jou de kans om de opleiding hiertoe te volgen! Benieuwd hoe een dienst op de ambulance er uit ziet? TMI Recruiter Dionne Mooijer heeft het een dienst mogen meemaken.  Lees haar ervaringen hier!

Klik hier om naar de vacature voor de opleidingsplek tot ambulanceverpleegkundige te gaan >>  

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige en heb je een aanvullende specialisatie of ruime ervaring in de acute zorg? En zou jij je verder willen specialiseren tot meldkamercentralist? Dan helpen wij jou graag om te starten met de opleiding tot verpleegkundig centralist meldkamer ambulancezorg. 

Klik hier om naar de vacature voor de opleidingsplek tot meldkamercentralist te gaan >> 

Ervaringen van Ambulanceverpleegkundigen en Meldkamercentralisten

Wil je weten hoe het is om te werken als ambulanceverpleegkundige en meldkamercentralist? Of ben je benieuwd naar ervaringen met betrekking tot de opleidingen? David en Rob hebben de opleiding gevolgd en zijn inmiddels een aantal jaar aan het werk als ambulanceverpleegkundigen. Lees hun ervaringen hier.


ambulacneverpleegkundigen.jpg

Werken op de Nederlandse Antillen

Momenteel zijn wij ook op zoek naar Ambulanceverpleegkundigen die aan de slag willen op Aruba of Bonaire. Het is hierbij wel van belang dat je voor langere tijd beschikbaar bent, zo is voor Bonaire een minimum periode van zes maanden een vereiste. Voor Aruba moet je minimaal twaalf maanden beschikbaar zijn.

Meer weten? Klik hier voor de vacatures voor ambulanceverpleegkundigen op de Nederlandse Antillen >

Ambu_gang.jpg

Uitgelichte vacatures:

Meldkamercentralist Limburg

Ambulancechauffeur regio Utrecht

Ambulanceverpleegkundige regio Amsterdam

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen