Vele ANIOS functies in Duitsland

Ambitieuze ANIOS gezocht! Wij bieden jou diverse interessante ANIOS & AIOS functies in Duitsland, net over de Duits-Nederlandse grens.

Heb jij je studie Geneeskunde afgerond en ben je je aan het oriënteren op een vervolgstap? Sta jij ervoor open om net over de grens in Duitsland aan de slag te gaan? Dan ben je bij TMI aan het juiste adres! Onze Duitse tak TMI GmbH biedt jou vele ANIOS & AIOS mogelijkheden net over de Duits-Nederlandse grens!

Net over de Duits-Nederlandse grens

De ziekenhuizen waarmee wij samenwerken zijn gevestigd in de Duitse deelstaat, Noordrijn-Westfalen, nabij de Nederlandse grens. We werken zowel met kleinschalige als grote topklinische ziekenhuizen samen. Hierdoor kunnen wij je mogelijkheden bieden in diverse grote steden als Aken en Keulen, of kleinere steden en gemeentes als Mönchengladbach en Düren.

Starten met je opleiding tot medisch specialist in Duitsland

Wil je niet langer meer wachten totdat een opleidingsplaats in Nederland vrijkomt en de regie nemen over je eigen loopbaan? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om te starten met je opleiding tot medisch specialist! Bespaar jaren van wachten en begin nu via TMI op korte termijn met je specialisatie, dit met een goed salaris en gereguleerde werktijden! We bieden opleidingsmogelijkheden op het vlak van Anesthesiologie, Interne Geneeskunde (Cardiologie / Gastro-enterologie), Gynaecologie & Obstetrie en Neurologie.

Tijdelijk werkervaring opdoen als ANIOS

Wil jij niet je gehele specialisatie in Duitsland volgen en ga je liever tijdelijk aan de slag om relevante werkervaring op te doen? Bijvoorbeeld om de wachttijd naar de start van een specialisatie in Nederland te overbruggen? Ook dan helpen we je graag verder! Indien jij voor minimaal een jaar beschikbaar bent helpen we je graag om aan de slag te gaan in een voor jou relevante ANIOS functie.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Indien je interesse hebt in meer informatie nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen wij je informeren over de opleidingsmogelijkheden. Daarnaast zullen we je inlichten over het wonen en werken in Duitsland, de sociale en fiscale aspecten, culturele aspecten en het verkrijgen van een vergunning (Approbation).

In samenwerking met de ziekenhuizen bieden we je de mogelijkheid om bij serieuze interesse een dag(deel) mee te lopen. Graag organiseren wij voor jou een ‘Hospitation’ en kennismakingsgesprek met de medisch manager. Gedurende de hele procedure word je door ons begeleid en ondersteund in de Nederlandse taal.

“Interesse in meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op via 0621103891 of martijn@tmi-interim.nl”

Martijn_website2.jpg

Martijn de Vette, recruiter Artsen & Specialisten

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen