Artsen

Heb jij je studie geneeskunde afgerond en ben je nog in afwachting van een opleidingsplek? Of ben je nog oriënterend en wil je graag op breed vlak werkervaring opdoen? Ga dan aan de slag via TMI!

We bieden jou als arts vele mogelijkheden in zowel binnen- als buitenland, waaronder het werken op flexibele basis of het invullen van waarnemingsfuncties. Zo bieden we regelmatig ANIOS functies binnen Nederland op het vlak van o.a. anesthesie, cardiologie, jeugdgezondheidszorg of verzekeringsgeneeskunde.

Op AIOS vlak bieden we je binnen Nederland functies op het gebied van o.a. verzekeringsgeneeskunde en bedrijfsgeneeskunde. Liever specialiseren op een ander vlak? Dan bieden we je meer mogelijkheden in Duitsland of Zwitserland, onder andere op het gebied van interne geneeskunde en anesthesie. 

Wil jij tijdelijk aan de slag in het buitenland? Ook dat kan via TMI! We hebben regelmatig ANIOS functies beschikbaar in Duitsland, Zwitserland, Engeland, Suriname of op de Nederlandse Antillen. 

ANIOS vacatures Nederland

Tijdelijke functies voor enkele maanden tot een jaar, waarbij je veel relevante werkervaring op kunt doen! 

AIOS vacatures Nederland

Specialisatieplekken binnen Nederland op het gebied van verzekeringsgeneeskunde of bedrijfsgeneeskunde.

ANIOS / AIOS Internationaal

Internationale mogelijkheden voor ANIOS, zowel tijdelijke functies als specialisatieplekken. 

“Ik was blij dat ik via TMI aan de slag kon als ANIOS Anesthesie, omdat deze functie toen eigenlijk nog niet bestond. Veel opleidingsziekenhuizen willen dat je tijdens je sollicitatiegesprek precies kan vertellen wat het vak inhoudt. Dat kan niet, tenzij je het zelf hebt ervaren. Door de plaatsing via TMI als ANIOS Anesthesie zie ik niet alleen de POS Poli, maar mag ik ook meelopen op de OK. Achteraf gezien kon ik me geen betere voorbereiding wensen. Ik weet daarom dat zodra ik in januari aan de opleiding begin, ik een goede basis heb, waar vanuit ik verder kan groeien.”

Marlies_Smits.jpg

Marlies Smits, ANIOS Anesthesie


Heb je een vraag of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met Martijn de Vette, recruiter Artsen, via martijn@tmi-interim.nl of bel naar
06-21103891.

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen