Medisch Specialisten

Als specialist in detachering en bemiddeling in de Zorg bieden wij vaste banen, tijdelijke banen en waarnemingsfuncties voor artsen en medisch specialisten in binnen- en buitenland.

Vanuit ons netwerk van ruim 200 ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland ontvangen wij voortdurend aanvragen voor kundige zorgprofessionals. Daarnaast zijn wij ten alle tijden op zoek naar ambitieuze artsen en medisch specialisten voor diverse ziekenhuizen waar TMI mee samen werkt in Zwitserland, Duitsland, Engeland en op de Nederlandse Antillen. 

Anderzijds zijn wij ook actief in het voorstellen van artsen bij ziekenhuizen, om alle opties voor u in kaart te brengen. Wilt u niet dat wij actief voor u zoeken, maar wel weten wat uw mogelijkheden zijn? Wij bieden een compleet overzicht van vacatures aan voor basisartsen en medisch specialisten, in Nederland en in het buitenland.


Dienstverlening

Onze dienstverlening voor (basis)artsen en medisch specialisten is op te delen in onderstaande vormen van dienstverbanden en arbeidsbemiddeling.

Detacheren

 Detachering biedt u werk op projectbasis, maar de zekerheid van een contract bij TMI.

Werving & Selectie

 Via onze Wervings- en Selectiedienst komt u als Zorgprofessional in dienst bij de instelling zelf.

ZZP

Als ZZP-er werkt u op basis van opdrachten. Voorbeelden zijn interim functies en waarnemingen. 


Vacatures

Op zoek naar een vacature passend bij uw wensen? Bekijk ons actuele vacature aanbod voor artsen en specialisten via de volgende links:

>> Klik hier voor de vacatures binnen Nederland >> 

>> Klik hier voor de vacatures in het buitenland >> 


Werken in het buitenland

Naast alle mogelijkheden binnen Nederland biedt TMI ook tal van vacatures voor artsen en medisch specialisten in het buitenland. In het buitenland verleent TMI werving en selectie, wat inhoudt dat u in dienst treedt van het desbetreffende ziekenhuis. Wij begeleiden u bij het gehele traject. 

Werken in het buitenland biedt naast een leuke persoonlijke ervaring ook bijzondere werkervaringen op. Waar u in Suriname bijdraagt aan de ontwikkeling van het land, werkt u in het Midden-Oosten met High-tech technologie. Ook werk- en bedrijfsculturen verschillen per land en daarnaast krijgt u in de meeste gevallen te maken met een andere taal. Leerzaam en interessant! 

Wij bieden u mogelijkheden in de volgende landen en/of regio's:

¤ De Nederlandse Antillen

¤ Het Verenigd Koninkrijk

¤ Zwitserland

¤ Duitsland

¤ Het Midden-Oosten

¤ Suriname

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen