Farmacie

TMI Farma is de bemiddelaar op het vlak van apothekersassistenten en apothekers. De dienstverlening bestaat uit detachering en losse diensten.

TMI is een gerenommeerd bemiddelingsbureau in de Zorg voor ziekenhuizen, GGZ-instellingen, klinieken, penitentiaire inrichtingen, huisartsenposten en apotheken. Sinds 2001 zijn wij uitgegroeid tot de grootste speler in Nederland. Wij bemiddelen breed op verpleegkundig en (para)medisch vlak. Sinds enkele jaren is ook TMI Farma onderdeel van het bedrijf; een tak gespecialiseerd in de bemiddeling van apothekersassistenten en apothekers

TMI Farma

TMI Farma is uniek door de volledige en veelzijdige dienstverlening. Of het nu gaat om kortstondige ondersteuning in het geval van calamiteiten, of langdurige vervanging bij ziekte of zwangerschap, wij kunnen klanten op ieder moment van dienst zijn. Voor TMI Farma werken uitsluitend ervaren en flexibele apothekersassistenten en apothekers, inzetbaar voor zowel korte- als lange termijn. 

Diensten 

De diensten van TMI bestaan uit losse diensten en detachering.

  • - Losse diensten: Met name geschikt voor korte opdrachten of bij calamiteiten.
  • - Detacheren: Met name geschikt voor langere opdrachten.

Aanvragen klanten

Graag eens vrijblijvend spreken over de mogelijkheden tot inhuur van apothekersassistenten of apothekers via TMI? Neemt u dan contact op met één van onze accountmanagers:

  • - Leo de Jong: 06 21 10 45 86 of leo@tmi-interim.nl
  • - Peter Hulst: 06 46 92 56 41 of peter@tmi-interim.nl
  • - Mehmet Kiliç: 06 46 17 67 55 of mehmet@tmi-interim.nl

Werken bij TMI Farma

Ben jij apothekersassistent en heb jij minimaal drie jaar werkervaring in een openbare en/of ziekenhuisapotheek? Ben jij stressbestendig, ga jij uitdagingen niet uit de weg en heb je interesse om op verschillende werkplekken in Nederland aan de slag te gaan? Dan is TMI Farma op zoek naar jou!

Bekijk hier de openstaande vacatures voor apothekersassistenten >>  

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen