Paramedici

Ben jij paramedicus en sta jij open voor een volgende stap in je carrière? Wellicht eens ervaring opdoen in een ander ziekenhuis binnen Nederland? Of sta je ervoor open om eens een periode in het buitenland aan de slag te gaan? TMI helpt jou verder!

Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau in de Zorg en hebben wij honderden paramedici aan topbanen geholpen, zowel binnen Nederland als daarbuiten!

Vanuit ons netwerk van ruim 200 ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland ontvangen wij voortdurend aanvragen voor ervaren paramedici. Daarnaast zijn wij ten alle tijden op zoek naar ambitieuze paramedici voor diverse ziekenhuizen waar TMI mee samen werkt in Engeland, Ierland, Zwitserland, Duitsland, Suriname, Dubai, Abu Dhabi en op de Nederlandse Antillen. 

Ons grote netwerk biedt jou dus heel veel mogelijkheden! We gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen door te nemen en na te gaan welke werkomgeving daar het best op aan sluit.


Waarom werken bij TMI?

Werken via TMI betekent kennis maken met meerdere arbeidsculturen en werkwijzen bij diverse grote en kleinere ziekenhuizen. Hierdoor ontwikkel je jezelf op zowel werk- als persoonlijk vlak. Werken via TMI betekent ook zeer goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij paramedici die via ons binnen Nederland werken een bovengemiddeld salaris en een leaseauto bij een dienstverband vanaf 24 uur per week! Onze flexwerkers bieden wij interessante extra's zoals een spaarprogramma waarmee kan worden gespaard voor leuke cadeaus door het werken van losse diensten. 


Detacheren of flexwerken?

Verschillende mensen betekent verschillende wensen! Wij proberen zoveel mogelijk mee te denken met die wensen en bieden dan ook diverse dienstverbanden. Zo kan je bij TMI werken op basis van detachering, maar ook op flexibele basis. In het buitenland is er veelal sprake van werving & selectie. Meer weten over de mogelijkheden? Klik hieronder verder bij het dienstverband waar je meer over wilt weten!


Vacatures

Bekijk ons huidige vacature aanbod via onderstaande links. Staat er geen vacature bij die past bij jouw wensen? Neem dan alsnog contact met ons op, dan kijken we graag naar de mogelijkheden en gaan we voor jou op zoek naar een passende functie!

Bekijk het vacature overzicht binnen Nederland >>

Bekijk het vacature overzicht in het buitenland >>  


Werken in het buitenland

Naast alle mogelijkheden binnen Nederland biedt TMI ook tal van vacatures voor paramedici in het buitenland. Werken in het buitenland biedt naast een leuke persoonlijke ervaring ook bijzondere werkervaringen op. Waar je in Suriname bijdraagt aan de ontwikkeling van het land, werk je in het Midden-Oosten met high-tech technologie. Ook werk- en bedrijfsculturen verschillen per land en daarnaast krijg je in de meeste gevallen te maken met een andere taal. Leerzaam en interessant!  

Voor elk land beschikken wij over een team van recruiters en accountmanagers die jou volledig begeleiden gedurende het gehele traject! Wij bieden je mogelijkheden in de volgende landen en/of regio's:

¤ De Nederlandse Antillen

¤ Het Verenigd Koninkrijk

¤ Zwitserland

¤ Duitsland

¤ Het Midden-Oosten

¤ Suriname

Detacheren

Bij detachering ontvang je een (vast) dienstverband en vinden wij vervolgens de opdrachten die bij jou passen. Oftewel veel afwisselende ervaring met de zekerheid van een vaste baan!

Flexwerken

Flexwerken is werken op basis van een 0-uren contract, zonder verplichting. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken! Ook perfect te combineren met een parttime baan en ideaal voor ZZP'ers!

Werving & Selectie

In het buitenland doen wij vooral aan werving & selectie, wat inhoudt dat wij je bemiddelen naar één van onze opdrachtgevers. Je treedt dan in dienst bij het desbetreffende ziekenhuis. 

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen