Studenten

Ben jij aankomend Zorgprofessional en ben je benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden? Wij zetten de mogelijkheden voor studenten MBO-V, HBO-V, geneeskunde en afstuderende paramedici op een rij!

Start je carrière in het buitenland!

Je studeert binnenkort af of je bent al afgestudeerd als verpleegkundige, paramedicus of basisarts en je wilt graag direct aan het werk. Bovendien wil je weten wat je verdere carrièremogelijkheden zijn. TMI helpt jou graag verder! Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiding en bemiddelen van verpleegkundigen, paramedici en artsen. 

Om via TMI aan de slag te gaan binnen Nederland heb je minimaal anderhalf jaar werkervaring nodig. Je kan wel al direct na je studie aan de slag in landen als Engeland, IerlandZwitserland en Duitsland! Dé ideale gelegenheid om werkervaring en tegelijkertijd een onvergetelijke internationale ervaring op te doen, waardoor je je zowel op werk- als persoonlijk vlak enorm kan ontwikkelen. TMI helpt jou in alle gevallen om de benodigde zaken van A tot Z te regelen!

Even voorstellen

Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau in de Zorg. Wij hebben een ruim aanbod aan banen voor verpleegkundigen, paramedici en artsen. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Suriname en de Verenigde Arabische Emiraten. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland, waar we ondertussen de grootste detacheerder in de Zorg zijn.

Engeland

Voor jou als pas afgestudeerde verpleegkundige of basisarts is Engeland een heel geschikt land om werkervaring op te doen. De hoge kwaliteit van de Zorg en de goede bereikbaarheid zorgen ervoor dat het een populaire bestemming is voor zorgprofessionals. TMI begeleidt jou volledig bij deze sollicitatieprocedure. Zo helpen we je met je registratie bij de Engelse gezondheidszorg, zorgen we voor woonruimte en helpen je bij overige zaken. Ook zorgen we dat je eenmaal ter plaatse een goede inwerkperiode en begeleiding krijgt. 

>> Lees hier meer over het werken in Engeland! 

Ierland

Ben jij gepassioneerd over de zorg voor ouderen? Wat dacht je er dan van om een periode aan de slag te gaan in het prachtige Ierland? Doe als verpleegkundige unieke werkervaring op in een luxe verzorgingshuis in het hippe Dublin. Je hebt zelfs de mogelijkheid door te groeien naar een leidinggevende positie! Wij helpen je met alle praktische zaken, waaronder je registratie bij de Ierse gezondheidszorg en een startaccomodatie.

>> Lees hier meer over het werken in Ierland! 

Zwitserland

Velen kennen Zwitserland van de wintersport, maar naast een uitgebreid skigebied heeft dit land nog zo veel meer te bieden! Een prachtige natuur, zeer moderne ziekenhuizen en vooral hele hoge verdiensten! Zo kun je profiteren van een netto maandsalaris van gemiddeld twee maal zo hoog t.o.v. het salaris in Nederland! In Zwitserland worden vooral veel paramedici gezocht, maar ook (basis)artsen kunnen veel kanten op. Als verpleegkundige zijn er vooral veel mogelijkheden in de ouderenzorg. Je komt met veel Nederlandse collega’s te werken en de werkdruk ligt relatief een stuk lager dan in Nederland.

>> Lees hier meer over het werken in Zwitserland!

Duitsland

Om internationale ervaring op te doen hoef je helemaal niet ver van huis te gaan! Zo kan je bij onze Oosterburen al direct na het afronden van je studie verpleegkunde aan de slag in de ouderenzorg. Dient jouw Duits opgefrist te worden? Dan helpt onze beëdigd docent Duits jou tot het benodigde niveau! Daar ter plaatse leer je al snel vloeiend Duits te spreken. Wij helpen je vanzelfsprekend met alle praktische zaken om aan de slag te kunnen!

>> Lees hier meer over het werken in Duitsland!

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen