Dental

TMI groeit hard op het gebied van bemiddeling in de dentale sector. Dankzij onze jarenlange ervaring in detachering en bemiddeling hebben wij de expertise en het (inter)nationale netwerk opgebouwd om jou als tandarts, mondhygiënist of assistent zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot de grootste detacheerder in Nederland op het gebied van de zorg. Sinds enige tijd is ook TMI Dental onderdeel van het bedrijf; een tak gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel in de dentale sector. 

TMI Dental

TMI Dental is uniek door de volledige en veelzijdige dienstverlening. Middels werving en selectie maken wij de juiste match tussen een praktijk en een kandidaat en zorgen wij voor een spoedig en zorgvuldig verloop. Of het nu gaat om kortstondige ondersteuning in een praktijk in het geval van calamiteiten, langdurige vervanging bij ziekte of zwangerschap of een vaste aanstelling voor langere termijn, wij helpen graag zowel klanten als kandidaten om de juiste match te vormen. 


Aanvragen klanten

Graag eens vrijblijvend spreken over de mogelijkheden om uw openstaande vacatures in te vullen? Neemt u dan contact op met één van onze accountmanagers:

  • - Monique Meerburg : 06-11 39 57 48 of monique@tmi-interim.nl
  • - Paul Steur: 06-46 85 72 62 of paul@tmi-interim.nl

Werken via TMI Dental

Heb jij een afgeronde opleiding op het gebied van tandheelkunde of assisterende in de dentale sector en ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben je bij TMI Dental aan het juiste adres! Wij hebben regelmatig een groot aanbod aan vacatures voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten, paro-preventieassistenten en orthodontie-assistenten. Bekijk ons aanbod aan vacatures of meld je vrijblijvend aan via het contactformulier rechtsboven, dan kijken wij graag samen met jou na wat we voor jou kunnen betekenen!

Bekijk hier de openstaande vacatures binnen de dentale sector >>  Uitgelichte vacatures:

Mondhygiënist Leiden

Tandarts regio Doetinchem

Orthodontist regio Antwerpen

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen