TMI: dé zakenpartner voor ondernemende zorgprofessionals. Bemiddeling via TMI = Jouw zelfstandigheid + onze toegevoegde waarde.

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt TMI jou graag verder! Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen en zorginstellingen waar wij (hof)leverancier voor zijn. Je bepaalt bij TMI zelf waar en wanneer je werkt. Geen enkele zzp’er heeft in z’n eentje zoveel connecties in de zorgsector als TMI. Je zit bij ons dus altijd op de eerste rij. Dat betekent de grootste kans op regelmatig werk bij jou in de buurt!

Vaste of flexibele opdrachten

Er zijn als zzp’er verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via TMI. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden. Daarnaast is het mogelijk om te werken op flexibele basis, waarbij ons TMI Flexbureau overzichten stuurt van losse diensten waarop je je in kunt tekenen. Het is ook mogelijk om deze twee te combineren! We kijken graag gezamenlijk met je naar wat het best past bij jouw wensen en mogelijkheden.

TMI als effectieve backup voor slimme zzp’ers in de zorg

Als zelfstandig zorgprofessional hoeft niemand jou te vertellen hoe je je werk moet doen. Gaat het om financiële, juridische of fiscale zaken? Dan is het prettig om TMI als vraagbaak achter de hand te hebben. Met onze eigen helpdesk dienen we zzp’ers snel en adequaat van onafhankelijk advies. Onze kennis van de zorg komt je zeker goed van pas! Daarbij wachten zelfstandige zorgprofessionals die via TMI werken nooit op hun geld. Je doet je eigen boekhouding en in veel gevallen heb je jouw omzet al binnen twee weken op je rekening staan. Met TMI als zakenpartner heb je als zelfstandig Zorgprofessional wel de lusten van het vrije ondernemerschap, maar niet de lasten. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van je over, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Kortom, bemiddeling via TMI = Jouw zelfstandigheid + onze toegevoegde waarde

Interesse in TMI als zakenpartner? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Ben je geïnteresseerd in ZZP bij TMI? Neem contact op met onze recruiters!

Direct aanmelden

Kom vrijblijvend in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Je meldt je aan bij TMI.

En dan?

In onderstaande video leggen recruiters Tessa en Silvana uit hoe het proces na je sollicitatie bij TMI verloopt.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.