Als zorgprofessional is het een must je kennis en vaardigheden up-to-date te houden, maar daarnaast wil je jezelf waarschijnlijk ook graag blijven doorontwikkelen. TMI helpt hier graag bij door het organiseren van diverse bij- en nascholingen voor verpleegkundigen en paramedici. Lees hier meer over alles wat de TMI Academy te bieden heeft!

Bij- en nascholingen

Hieronder een overzicht van de bij- en nascholingen voor verpleegkundigen en paramedici die worden verzorgd door de TMI Academy:

Klik hier voor meer informatie over de scholingen voor verpleegkundigen >> 

Klik hier voor meer informatie over de scholingen voor paramedici >>


 

Leermanagementsysteem

TMI is Learnlinq Noordhoff Health. Dit systeem bevat uitgebreide E-learning cursussen met aansluitend toetsen, die geaccrediteerd en gekoppeld zijn aan het V&VN kwaliteitsregister. Daarnaast is er in het leermanagementsysteem een complete bibliotheek aanwezig dat als naslagwerk is te gebruiken.

Wij hebben voor de e-learning Learnlinq van Noordhoff Health gekozen omdat het overzichtelijk is, plezierig werkt en didactisch goed in elkaar steekt. De modules zijn actueel. Daarnaast heeft het leermanagementsysteem de mogelijkheid om andere in- en externe leeractiviteiten te registreren in het portfolio en te waarderen met studiepunten. Zie ook de cursuslijst CampusMed om een idee te krijgen van het aanbod.

Verpleegkundigen (vooralsnog met uitzondering van dialyse en ambulance), operatieassistenten en anesthesiemedewerkers werkzaam voor TMI hebben toegang ontvangen tot dit leermanagementsysteem, maar ook voor niet TMI-ers is het mogelijk om toegang te krijgen. Wij bieden jou dit volledige leermanagementsysteem met ca. vijftig verschillende toetsen aan voor €169,95 per jaar. Voor 0-uren contractanten en ZZP’ers die losse diensten draaien voor TMI betreft de toegang €139,95 per jaar. Van Medisch Convenant, WET BIG tot medisch rekenen, voorbehouden handelingen en nog veel meer. Wanneer je hier gebruik van wenst te maken ontvangen wij graag jouw aanmelding via scholing@tmi-interim.nl.

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.