Dit betreft een geaccrediteerde training!

Data 2019
13 juni
9 september
21 november

Accreditatie: 3 punten

Duur: 3,5 uur.

Locatie
Amsterdam

Doelgroep: algemeen en recovery verpleegkundigen

Inhoud training:
ABCDE, EWS, SBAR-methode 

  • Vroegtijdige herkenning van de verslechterende patiënt en het voorkomen van een circulatiestilstand is de eerste schakel in de keten van overleving. Afwijkende fysiologie komt regelmatig voor op gewone verpleegafdelingen, maar het meten en vastleggen van belangrijke observaties van de fysiologie van de acuut zieke patiënten gebeurt minder vaak dan gewenst. (Basic Life Support ERC richtlijn, 2015)
  • Potentieel instabiele patiënten worden beoordeeld met  de ACBDE-methodiek. De methodiek is gebaseerd op ‘threat first, what kills first’.
  • Daarnaast hebben ziekenhuizen vormen van Early Warning Scores (EWS) ingevoerd om vroegtijdige herkenning te vergemakkelijken. EWS wijzen punten toe aan metingen van vitale functies en geven daarmee inzicht in het verbeteren of verslechtering de patiënt.
  • Tot slot is de SBAR-methode (Situation, Background, Assessment, Recommendation) een gestructureerd communicatie middel om intercollegiaal overleg te verbeteren.
  • De les zal bestaan uit theorie en een casuistiekbespreking.

Ben jij in dienst bij TMI?

Inschrijven voor de training kan via het Mijn TMI onder het kopje Scholing. De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers vast in dienst bij TMI.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Kosten voor deelname aan de training zijn voor ZZP-ers werkzaam voor TMI en 0-uren contractanten €80,-.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.