De cursus Advanced Life Support is een verplichte cursus voor artsen en gespecialiseerd verpleegkundigen en bedoeld voor specialistische reanimatie in teamverband.

Inhoud training

De Advanced Life Support kunnen toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Het is een aanvulling op de training Basic Life Support, er wordt dan ook van cursisten verwacht dat zij de theorie en vaardigheden van BLS met behulp van een AED beheersen. De ALS nascholing is op jaarlijkse basis verplicht voor intensive care, medium care, high care, cardiac care, anesthesie en spoedeisende hulp verpleegkundigen.

Geplande data 2019

5 juni
10 september
7 oktober

Locatie

Albinusdreef 2 te Leiden (LUMC)

Accreditatie

3 punten

Kosten deelname

Deze scholing wordt vergoed voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor ZZP-ers en 0-uren contractanten zijn voor eigen rekening en bedragen € 95. De kosten voor een externe bedragen € 99,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing. 

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.