De cursus Advanced Life Support is een verplichte cursus voor artsen en gespecialiseerd verpleegkundigen en bedoeld voor specialistische reanimatie in teamverband.

Scholing: Advanced Life Support

TMI biedt jou de training Advanced Lif Support aan, maar wat doet TMI nou eigenlijk? TMI is dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname.

Doel van de training

De Advanced Life Support kunnen toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Het is een aanvulling op de training Basic Life Support, er wordt dan ook van cursisten verwacht dat zij de theorie en vaardigheden van BLS met behulp van een AED beheersen. De ALS nascholing is op jaarlijkse basis verplicht voor o.a. intensive care, medium care, high care, cardiac care en spoedeisende hulp verpleegkundigen.

De ALS training duurt circa drie uur. De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers in dienst bij TMI. De kosten voor ZZP-ers en 0-uren contractanten zijn voor eigen rekening.

Geplande data 2019

5 juni
10 september
7 oktober

Kosten deelname

De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers in dienst bij TMI. Kosten voor deelname voor ZZP-ers werkzaam voor TMI en 0-uren contractanten zijn 95 euro. De prijs voor deelname door externe kandidaten is 99,95 euro.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing. 

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.