Hoe ga je als arts of verpleegkundige om met een andere cultuur (en daarmee opvattingen) tijdens je werk? TMI organiseert de training ‘Cultuurverschillen in de Zorg’ in Amsterdam om dit onderwerp uit te lichten.

Locatie

Amsterdam

Datum

10 oktober 2019

Tijd

10.00 – 12.00 uur

Locatie

Regenbooggemeente
Van Ollefenstraat 9 (op 2 min. loop afstand van het TMI kantoor)
Amsterdam

Docent

Hassan el Haouari, IC verpleegkundige & TMI ambassadeur.

Inhoud training

Hoe ga je als arts of verpleegkundige om met een andere cultuur (en daarmee opvattingen) tijdens je werk? In deze training neemt de docent je mee in verschillende culturele perspectieven en behandelt het handelen aan de hand van praktijksituaties. De training is toegespitst op de Moslimcultuur.

De artsen en verpleegkundigen dienen minimale kennis te hebben van de religie, culturen en de rituelen.
In ieder geval waar deze betrekking hebben op de wijze waarop een moslimman of -vrouw reageert op zijn of haar ziekte en naderend overlijden en de manier waarop de moslimgemeenschap omgaat met zieken, stervenden en overledenen.

De hulpverleners krijgen met deze training handvatten aangereikt, zodat zij weten hoe zij een zieke en stervende moslimman of-vrouw kunnen bijstaan en hoe zij hun naasten respectievelijk nabestaanden kunnen opvangen en ondersteunen.

Met behulp van dit thema zullen we belangrijke principes, overtuigingen en rituelen blootleggen.

Wees er snel bij want er zijn nog slechts een aantal plekken beschikbaar. Vol = vol

Certificaat

Je ontvangt na afloop een certificaat.

Ben je in dienst bij TMI?

Inschrijven voor de training kan via het intranet Mijn TMI onder het kopje Scholing. De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers vast in dienst bij TMI.
Voor 0-uren contractanten en zzp’ers bedragen de kosten €39,95*.

*Voor 0 uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week wordt de scholing volledig vergoed.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

De kosten voor het volgen van de scholing zijn dan €49,95. Meld je aan via onderstaand contactformulier, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.