Tijdens de ECG training wordt ingegaan op het interpreteren en diagnosticeren van de Electrocardiogram (ECG). Wil jij je hier een avond in laten bijscholen? Meld je dan aan voor de training via TMI Academy!

Inhoud cursus

Het doel van de cursus is de deelnemers de kennis mee te geven dat zij in staat zijn het Electrocardiogram (ECG) te beoordelen, onderscheid te maken tussen de verschillende ritme- en geleidingsstoornissen en hier adequaat op kunnen reageren. Er wordt tijdens de training gestart met de grondbeginselen, vervolgens de interpretatie van het normale ECG om ten slotte te eindigen bij het diagnosticeren van afwijkingen.

De ECG training is een door het V&VN geaccrediteerde training. Na deelname ontvang je 3 accreditatiepunten. 

Geplande data

7 november 2019

Locatie: Amsterdam

Kosten deelname

De ECG training is een vrijwillige scholing. De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers vast in dienst bij TMI. Kosten voor deelname voor ZZP-ers werkzaam voor TMI en 0-uren contractanten zijn 39,95 euro. De prijs voor deelname door externe kandidaten is 59,95 euro.

Kosten voor deelname aan de training voor gespecialiseerd verpleegkundigen is voor ZZP-ers en 0-uren contractanten werkzaam voor TMI 49,95 euro. De prijs voor deelname door externe kandidaten is 69,95 euro.

Aanmelden scholing

Inschrijven voor de scholing kan via het TMI Intranet onder kopje Scholing. Werk je niet op basis van een vast dienstverband voor TMI maar zou je toch graag een (bij)scholing willen volgen? We bespreken graag de mogelijkheden met je! Vul onderstaand contactformulier in met jouw vraag voor meer informatie.

Er is in totaal plek voor vijftien deelnemers, dus mocht je de training willen bijwonen, meld je dan snel aan!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.