Tijdens de ECG training wordt ingegaan op het interpreteren en diagnosticeren van de Elektrocardiogram (ECG). Wil jij je hier een avond in laten bijscholen? Meld je dan aan voor de training via TMI Academy!

Inhoud training

Het doel van de cursus is de deelnemers de kennis mee te geven dat zij in staat zijn het Elektrocardiogram (ECG) te beoordelen, onderscheid te maken tussen de verschillende ritme- en geleidingsstoornissen en hier adequaat op kunnen reageren. Er wordt tijdens de training gestart met de grondbeginselen, vervolgens de interpretatie van het normale ECG om ten slotte te eindigen bij het diagnosticeren van afwijkingen.

Geplande data 2019

4 juli
7 november

Tijd

19:00 – 21:30 uur

Locatie

Sierplein 75 te Amsterdam (TMI kantoor)

Accreditatie

3 punten

Kosten deelname

Deze scholing wordt vergoed voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor ZZP-ers en 0-uren contractanten zijn voor eigen rekening en bedragen € 49,95. De kosten voor een externe bedragen € 59,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.