Een training klinisch redeneren bij de beademde patiënt, een veel voorkomende handeling op de intensive care unit. Een training speciaal voor IC verpleegkundigen.

Wat ga je leren tijdens de training Klinisch Redeneren?

Beademing is een veel voorkomende handeling op de intensive care unit. Dagelijks worden ICU verpleegkundigen hiermee geconfronteerd. Er zitten nogal wat haken en ogen aan deze therapie. De ICU verpleegkundige moet rekening houden met synchronie, bloedgassen, protectief beademen, potentiele complicaties enzovoort.

In deze avond nemen we beademing therapie onder de loep aan de hand van casussen. Het is een interactieve sessie, waarbij kritisch gekeken kan worden naar beademing en de zorg rondom beademing.

Geplande data

Momenteel zijn er geen scholingsdata gepland.

Kosten deelname

De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers vast in dienst bij TMI. Deelname voor ZZP-ers werkzaam voor TMI en 0-uren contractanten is 49,95 euro. De prijs voor deelname door externe kandidaten is 69,95 euro.

Ben jij in dienst bij TMI?

De training klinisch redeneren is een vrijwillige scholing. Ben je werkzaam bij TMI en wil je de scholing bijwonen? Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier hieronder en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.