Een training klinisch redeneren bij de beademde patiënt, een veel voorkomende handeling op de intensive care unit. Een training speciaal voor IC verpleegkundigen.

Inhoud training

Beademing is een veel voorkomende handeling op de intensive care unit. Dagelijks worden ICU verpleegkundigen hiermee geconfronteerd. Er zitten nogal wat haken en ogen aan deze therapie. De IC verpleegkundige moet rekening houden met synchronie, bloedgassen, protectief beademen, potentiele complicaties enz. In deze avond nemen we beademing therapie onder de loep aan de hand van casussen. Het is een interactieve sessie waarbij kritisch gekeken kan worden naar beademing en de zorg rondom beademing.

Geplande data

Momenteel zijn er geen scholingsdata gepland.

Kosten deelname

Deze scholing wordt vergoed voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor ZZP-ers en 0-uren contractanten zijn voor eigen rekening en bedragen € 49,95. De kosten voor een externe bedragen € 59,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.