Goed verpleegkundig rekenen wordt door veel verpleegkundigen als lastig ervaren. Wij helpen je graag bij het oefenen door het organiseren van scholingsochtenden Medisch Rekenen!

Inhoud training

Het maken van medische berekeningen is onlosmakelijk verbonden met het werk van verpleegkundigen. Als verpleegkundig is het daarom ook belangrijk dat je over een goede rekenvaardigheid beschikt, één rekenfout kan immers leiden tot een medische misser. Medische rekenvaardigheid levert een belangrijke bijdrage aan de patiëntveiligheid. In toenemende mate worden verpleegkundigen door hun zorginstelling op het medisch rekenen getoetst.

Goed verpleegkundig rekenen wordt echter door veel verpleegkundigen als lastig ervaren. Om die reden organiseert TMI Academy regelmatig scholingsochtenden gericht op het oefenen met medisch rekenen. De scholingen zijn in groepsverband, het is wel mogelijk om bij inschrijving aan te geven waar je moeite mee hebt zodat dit op individueel niveau doorgenomen kan worden. De ochtend zal worden afgesloten met een toets.

Geplande data 2019

12 september
7 november
5 december

Geplande data 2020

14 januari
11 februari
17 maart
16 april
14 mei

Tijd

08:30 – 12:00 uur

Locatie

Maroastraat 23 te Amsterdam

Accreditatie

3 punten

Kosten deelname

Deze scholing wordt vergoed voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor ZZP-ers en 0-uren contractanten zijn voor eigen rekening en bedragen € 49,95. De kosten voor een externe bedragen € 59,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.