Goed verpleegkundig rekenen wordt door veel verpleegkundigen als lastig ervaren. Wij helpen je graag bij het oefenen door het organiseren van scholingsochtenden Medisch Rekenen!

Dit betreft een geaccrediteerde training!

Cursus Medisch Rekenen

TMI biedt jou de mogelijkheid om de cursus Medisch Rekenen bij te wonen, maar wat doet TMI nou eigenlijk? TMI is dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname.

Wat ga je leren tijdens deze cursus?

Het maken van medische berekeningen is onlosmakelijk verbonden met het werk van verpleegkundigen. Als verpleegkundig is het daarom ook belangrijk dat je over een goede rekenvaardigheid beschikt, één rekenfout kan immers leiden tot een medische misser. Medische rekenvaardigheid levert een belangrijke bijdrage aan de patiëntveiligheid. In toenemende mate worden verpleegkundigen door hun zorginstelling op het medisch rekenen getoetst.

Goed verpleegkundig rekenen wordt echter door veel verpleegkundigen als lastig ervaren. Om die reden organiseert TMI Academy regelmatig scholingsochtenden gericht op het oefenen met medisch rekenen. De scholingen zijn in groepsverband, het is wel mogelijk om bij inschrijving aan te geven waar je moeite mee hebt zodat dit op individueel niveau doorgenomen kan worden. De ochtend zal worden afgesloten met een toets.

  • 12 september
  • 26 september
  • 7 november
  • 5 december

Locatie: Amsterdam

Accreditatie: 3 punten

Kosten deelname

De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers in dienst bij TMI. Kosten voor deelname van ZZP-ers werkzaam voor TMI en 0-uren contractanten zijn 35 euro. De prijs voor deelname door externe kandidaten is 49,95 euro.

Ben jij in dienst bij TMI?

De training Medisch Rekenen is een vrijwillige scholing, voor het bijwonen van de scholing wordt een kleine bijdrage gevraagd. Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier hieronder en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.