De cursus Neonatal Advanced Life Support is een verplichte cursus voor ICN, HCN en SEH verpleegkundigen.

Neonatal Advanced Life Support

TMI biedt jou de mogelijkheid om deze cursus bij te wonen, maar wat doet TMI nou eigenlijk? TMI is dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname.

Wat ga je leren tijdens de cursus?

De cursus Neonatal Advanced Life Support, oftewel Newborn Life Support, is gericht op het verlenen van basale luchtwegondersteuning bij pasgeborenen gedurende de eerste 10 tot 20 minuten na de geboorte. Deelvaardigheden worden behandeld en geoefend, onder meer door het gebruik van oefenscenario´s. De bijscholing is geschikt voor alle zorgprofessionals die betrokken zijn bij de opvang van pasgeborenen en wordt vooral gevolgd door high care neonatologie verpleegkundigen, intensive care neonatologie verpleegkundigen, spoedeisende hulp verpleegkundigen en obstetrie verpleegkundigen werkzaam op verloskamers.

Geplande data

  • 9 september 2019
  • 10 oktober 2019

Kosten deelname

De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers in dienst bij TMI. Kosten voor deelname voor ZZP-ers werkzaam voor TMI en 0-uren contractanten zijn 95 euro. De prijs voor deelname door externe kandidaten is 99,95 euro.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier hieronder en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.