De training Pediatric Advanced Life Support is een verplichte training voor IC kinderverpleegkundigen, (IC)neonatologieverpleegkundigen en spoedeisende hulp verpleegkundigen.

Inhoud training

Doel van de training is de Advanced Life Support bij Baby’s en Kinderen te kunnen toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Van de cursist wordt verwacht dat hij of zij bij deelname aan deze training de theorie en vaardigheden van de Basic Life Support Baby- en Kinderreanimatie beheerst. Een kind kan vaak nog beter geholpen worden door deze net even anders te benaderen dan bij de reanimatie van een volwassene. De achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij kinderen is namelijk vaak anders dan bij volwassenen.

De bijscholing is geschikt voor alle zorgprofessionals die betrokken zijn bij de zorgverlening van kinderen en wordt voornamelijk gevolgd door IC kinderverpleegkundigen, (IC)neonatologieverpleegkundigen en spoedeisende hulp verpleegkundigen. De PALS training duurt circa drie uur.

Geplande data 2019

Amsterdam

Nog geen data bekend!

LUMC

9 september
7 oktober

Accreditatie

3 punten

Kosten deelname

Deze scholing wordt vergoed voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor ZZP-ers en 0-uren contractanten zijn voor eigen rekening en bedragen € 95. De kosten voor een externe bedragen € 99,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.