De training Pediatric Advanced Life Support is een verplichte training voor IC kinderverpleegkundigen, (IC)neonatologieverpleegkundigen en spoedeisende hulp verpleegkundigen.

Training: Pediatric Advanced Life Support

TMI biedt jou de mogelijkheid om deze training bij te wonen, maar wat doet TMI nou eigenlijk? TMI is dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname.

Wat is het doel van de training?

Doel van de training is de Advanced Life Support bij Baby’s en Kinderen te kunnen toepassen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Van de cursist wordt verwacht dat hij of zij bij deelname aan deze training de theorie en vaardigheden van de Basic Life Support Baby- en Kinderreanimatie beheerst. Een kind kan vaak nog beter geholpen worden door deze net even anders te benaderen dan bij de reanimatie van een volwassene. De achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij kinderen is namelijk vaak anders dan bij volwassenen.

De bijscholing is geschikt voor alle zorgprofessionals die betrokken zijn bij de zorgverlening van kinderen en wordt voornamelijk gevolgd door IC kinderverpleegkundigen, (IC)neonatologieverpleegkundigen en spoedeisende hulp verpleegkundigen. De PALS training duurt circa drie uur.

Geplande data 2019

  • 9 september (gegeven bij LUMC, Leiden)
  • 7 oktober (gegeven bij LUMC, Leiden)

Kosten deelname

De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers in dienst bij TMI. Kosten voor deelname voor ZZP-ers werkzaam voor TMI en 0-uren contractanten zijn 95 euro. De prijs voor deelname door externe kandidaten is 99,95 euro.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Meld je dan aan via onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.