Inhoud training

Het reanimeren van baby’s en kinderen neemt een speciale plaats in binnen de reanimatie. Dit komt omdat de oorzaak anders is dan bij volwassenen. Er zijn bijvoorbeeld verschillen in de afmetingen, lichaamsbouw, hartslag en ademhaling. Daarom is er verschil in de uitvoering van de reanimatie.

Doelstelling

Uitvoeren van de basale reanimatievaardigheden bij kinderen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), inclusief het aansluiten en bedienen van de automatische externe defibrillator (AED).

Geplande data 2019

10 oktober

Tijd

13:00 – 15:30

Locatie

Albinusdreef 2 te Leiden (LUMC)

Kosten deelname

Deze scholing wordt vergoed voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor ZZP-ers en 0-uren contractanten zijn voor eigen rekening en bedragen € 95. De kosten voor een externe bedragen € 99,95.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Ben jij in dienst bij TMI?

Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing. 

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te

Meld je dan aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen, meer informatie of om je aan te melden voor een scholing.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.