Data
13 juni 2019
10 oktober 2019

Tijden
10:00 – 12:30

Duur
2,5 uur

Locatie
LUMC, Leiden
Lokaal: C12-004

Doelgroep
Kinderverpleegkundigen

Het reanimeren van baby’s en kinderen neemt een speciale plaats in binnen de reanimatie. Dit komt omdat de oorzaak anders is dan bij volwassenen. Er zijn bijvoorbeeld verschillen in de afmetingen, lichaamsbouw, hartslag en ademhaling. Daarom is er verschil in de uitvoering van de reanimatie.

Doelstelling
Uitvoeren van de basale reanimatievaardigheden bij kinderen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), inclusief het aansluiten en bedienen van de automatische externe defibrillator (AED).

Ben je in dienst bij TMI?

Inschrijven voor de training kan via het TMI Intranet onder het kopje Scholing. De scholing wordt geheel vergoed voor medewerkers vast in dienst bij TMI.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen! Neem dan contact op met scholingen via de contactbutton rechtsboven.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. In dit geval wordt deelname dan volledig vanuit TMI vergoed. 

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen, meer informatie of om je aan te melden voor een scholing.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.