Data

19 september 2019

Tijd

9.00 – 12.30 uur

Locatie

Amsterdam

Hier vind je de routebeschrijving van de locatie en het parkeerbeleid in de omgeving.

Inhoud training

Omdat we gemiddeld steeds ouder worden, komt dementie steeds meer voor in onze maatschappij.  Ook jouw cliënten/patiënten en hun naasten kunnen lijden aan dementie.  Hoe zij zich voelen wordt mede bepaald door de manier waarop je hen bejegent en heeft dus ook grote invloed op de sfeer.

Tijdens deze training worden o.a. de volgende zaken behandeld:

  • Wat zijn de symptomen van dementie?
  • Hoe reageer je op de symptomen van dementie?
  • Wat zijn verschillende soorten dementie en de theorie over dementie?
  • Wat zijn verschillende vormen, symptomen en gedragingen die gepaard gaan met dementie.
  • Je kunt je beter inleven in het effect van dementie op de cliënt en diens naasten. Je weet beter hoe je met hen moet communiceren.

Kosten

Voor vaste medewerkers wordt deze scholing vergoed. Voor 0-uren contractanten en zzp’ers bedragen de kosten €49,95.* Ben je werkzaam bij TMI en wil je de scholing bijwonen? Schrijf je dan in via het TMI Intranet onder het kopje Scholing.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Ben je niet in dienst bij TMI? Ook dan is het mogelijk om deze scholing te volgen!

Voor externen bedragen de kosten €59,95. Heb je hier interesse in, neem dan contact op via scholing@tmi-interim.nl of meld je aan via onderstaand formulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact opnemen

Kom in contact met TMI Academy voor vragen of meer informatie.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.