Data
20 maart 2019
10 oktober 2019

Tijden
13:00 – 15:30

Duur
2,5 uur

Locatie
LUMC, Leiden
Lokaal: C12-004

Doelgroep
SEH/Kinderverpleegkundigen

Het reanimeren van baby’s en kinderen neemt een speciale plaats in binnen de reanimatie. Dit komt omdat de oorzaak anders is dan bij volwassenen. Er zijn bijvoorbeeld verschillen in de afmetingen, lichaamsbouw, hartslag en ademhaling. Daarom is er verschil in de uitvoering van de reanimatie.

Doelstelling
Uitvoeren van de basale reanimatievaardigheden bij kinderen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR), inclusief het aansluiten en bedienen van de automatische externe defibrillator (AED).

Kosten
Deze scholing wordt vergoed voor medewerkers die vast in dienst zijn bij TMI. De kosten voor ZZP-ers en 0-uren contractanten zijn voor eigen rekening.

*Voor 0-uren contractanten die drie maanden achtereen diensten draaien van 24 uur per week, gelden dezelfde kosten als voor vaste medewerkers. Indien een scholing voor vaste medewerkers volledig wordt vergoed, dan geldt dit ook voor deze 0-uren contractanten.

Schrijf je in voor deze scholing door rechts op de desbetreffende datum en tijd te klikken (zolang er nog plek is).
Let op! Inschrijving is definitief! Bij annulering worden de gemaakte kosten aan je doorberekend.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.