Dinsdagavond 13 november organiseert TMI een speedmeet sessie voor basisartsen die meer willen weten over de sociale geneeskunde. Ben jij ANIOS en wil jij meer weten over de vakgebieden Jeugdgezondheidszorg, Ouderengeneeskunde, Psychiatrie en Sociaal Medische Advisering? Dan is dit dé avond voor jou! Je bent van harte welkom!

Dinsdagavond 13 november
19.00 tot 21.30 uur
Vineyard, Atoomweg 63, Lage Weide, Utrecht

Wat kan je verwachten?

TMI organiseert op dinsdag 13 november een informele avond waar jij als arts kennis kan maken met de sociale geneeskunde. In de vorm speedmeet sessies krijg je de mogelijkheid om de vakgebieden psychiatrie (waaronder verslavingszorg), jeugdgezondheidszorg, ouderengeneeskunde en medische advisering (waaronder bedrijfsgeneeskunde, verzekeringsgeneeskunde en CBR) beter te leren kennen.  Er zijn voor ieder vakgebied artsen aanwezig die graag hun persoonlijke ervaringen met jou delen, zodat jij een goed beeld krijgt van deze specifieke artsenfuncties. Ervaren consultants van TMI staan voor je klaar om jouw specifieke vragen persoonlijk te beantwoorden en je advies te  geven omtrent jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Neem vooral ook je CV mee! Tijdens deze avond hebben de consultants ook tijd gereserveerd om samen met jou een CV check te doen.

Interesse?

Voor deze informatieavond is een maximum van 30 plaatsen beschikbaar. Reageer dan ook snel als je erbij wilt zijn!  Inschrijven voor de speedmeet sessie kan via onderstaand formulier. We zien je graag op 13 november!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Neem dan contact op met Miranda, consultant artsen & specialisten:

miranda.lans@tmi-interim.nl
06-10059753

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.