TMI Academy presenteert Thema-avond 2018
Donderdag 11 oktober 2018, Hoofddorp

Het aantal inschrijvingen voor het bijwonen van de thema-avond heeft het limiet bereikt. Deelname aan deze editie is helaas niet meer mogelijk.

Op 11 oktober 2018 organiseert TMI Academy de Thema-avond ‘Zorggericht in evenwicht’ in Hoofddorp. Drie inspirerende sprekers komen deze avond hun verhaal doen over drie verschillende onderwerpen gerelateerd aan het thema evenwicht op de werkvloer. Zij bieden jou als zorgprofessional  handvatten en informatie aan om balans te vinden in je werk.

De TMI Thema-avond is een door het Kwaliteitsregister V&VN geaccrediteerde scholingsavond. Na het succes van onze eerste thema-avond afgelopen jaar nodigen wij jou van harte uit om deze tweede editie bij te wonen!

Datum:

Donderdag 11 oktober 2018

Tijd

19:00 – 22:30 uur

Locatie

Schouwburg De Meerse
Raadhuisplein 3
Hoofddorp

Kosten en accreditatie

De TMI Thema-avond is een door het Kwaliteitsregister V&VN geaccrediteerde scholingsavond. Bijwonen van de avond levert verpleegkundigen 3 accreditatiepunten op.
Het bijwonen van de avond is kosteloos, indien je je tijdig hebt aangemeld en werkzaam bent in de zorg.

Programma

Tijdens de Thema-avond zullen drie experts spreken over onderwerpen gerelateerd aan het thema ‘Zorggericht in evenwicht’. Het programma ziet er als volgt uit:

 • Spreker 1: Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar strategische HRM (in het bijzonder Vitaliteitsmanagement) – Omgaan met werkdruk
  Tinka van Vuuren verstrekt informatie en biedt handvatten over het omgaan met werkdruk en hoe deze werkdruk kan worden verminderd.
 • Spreker 2: Willem van ’t Hof, directeur Sine Dubio Consultancy – Omgaan met agressie op de werkvloer
  Hoe herken je de diverse vormen van agressie en geweld en hoe kies je de juiste interventie op het juiste moment?
 • Spreker 3: Hassan el Haouari – IC verpleegkundige / TMI Ambassadeur – Cultuurverschillen binnen de zorg
  De culturele achtergrond van medewerkers en van patiënten kunnen van invloed zijn op de communicatie, het wederzijds begrip en daarmee het werk. Hassan bespreekt knelpunten en oplossingen aan de hand van casussen uit de praktijk.

Contact TMI Academy

 • scholing@tmi-interim.nl
 • 020-7173527
TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.