Op Donderdag 24 mei 2018 organiseren we voor de tweede maal een groot Antillenfeest! TMI heeft de afgelopen jaren heel veel leuke collega’s bemiddeld naar Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten en ook voor het komende jaar staan er weer velen om te vertrekken. Om dit grote succes te vieren en ervaringen uit te wisselen met alle collega’s die hier bij betrokken zijn geweest, organiseren wij een Antillenfeest.

Kom je ook?

Donderdag 24 mei 2018
Tijd: 19:30 tot 23:00 uur
Locatie: Papa’s Beach House
IJweg 961 in Hoofddorp

Het Antillenfeest dient zowel als reünie, als een gelegenheid om kennis te maken met het Antillenteam of toekomstige collega’s op het eiland. Heb je het werken op één van de eilanden nog niet op de planning, maar zou je er meer over willen weten? Dit is hét moment om onze Antillen accountmanagers & recruiters en ervaringsdeskundigen te spreken en (indien gewenst) na afloop een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Dit onder het genot van een heerlijk drankje en gezellige Salsa muziek!

Wil je een introducé meenemen die ook werkzaam is in de zorg? Dat is zeker mogelijk als diegene ook geïnteresseerd is om naar de Antillen te gaan! Geef in dat geval de naam en functie van je introduce door in je aanmeldingsmail.

Parkeren op locatie is gratis, Papa’s Beach House is ook met het OV goed bereikbaar. Na aanmelding ontvang je van ons nog eens alle praktische informatie op een rij.

Ben jij erbij? Laat dit dan uiterlijk donderdag 3 mei aan ons weten door onderstaand formulier in te vullen, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen!

Aanmelden

Ervaring opdoen in het buitenland?

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.